Cervelatpølser
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Kødet hakkes med hvidløgene gennem 3 mm. skiven på volfen, hvorefter det kommes i hurtighakkeren og udrøres med vand, lidt skinkelage, melet, krydderierne og farven, til det har fået en tilpas konsistens.
Når dette er opnået, tilsættes spækket, og dette hakkes til det er i passende terninger
Farsen stoppes nu ikke for fast i udblødte morløse, som overbindes 1-2 gange alt efter morløsens størrelse. Om ønskes kan man overbinde flere gange for at opnå ganske små pølser, som kaldes lyonner. Nu røges pølserne i halvvarm ovn 3-4 timer og koges derefter ved 81-84 grader i ½- ¾ time. Efter at være optaget af kedlen aftørres de med et rent stykke og lakeres med pølselak, mens de er varme. Såfremt man har samlet farsrester m.m. som man ønsker hakket med i cervelatfarsen, bør alt hakkes genne 3 mm. skiven på kødhakkeren og derefter røres i farsen, når denne har opnået den ønskede konsistens, altså lige før spækket tilsættes. |
|
Opskriften er vist 21760 gange,
og udskrevet 292 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Danskeren - 2023-10-13 09:46:38 Der skal svinekød i, ellers har det INTET med en Cervelatpølse at gøre. Kurt Berg - 2019-10-19 08:52:03 Ingen salt ?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne