Malakoff med tunge (pølser)
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Kalvekødet med løgene udrøres med vand, lidt skinkelage, melet, krydderierne og farven i hurtighakkeren til en god bindefars, og sammen med denne ælter man flæskekød og spæk som er hakket gennem 20 mm. skiven på wolfen, og når det hele er godt sammenæltet.
Den færdige fars trykkes fast om beviklede stykker af kogt okse- eller kalvetunge, og det hele rulles ind i kalvenet, hvorover man til sidst trækker en oksebundende, den herved fremkomne tykke pølse saltes 1 døgn, koges 2 ½-3 timer ved 81-84 grader, i en stor form, og mendens den endnu er varm, farves den med kød. Eller tarmfarve og sættes i presse, til den er kold. Derefter røges pølserne i kold røg 1-2 fyr |
|
Opskriften er vist 10767 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer h - 2007-02-07 14:31:10 Endnu en opskrift kun for slagtere!!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne