Malakoff med tunge (pølser)

Malakoff med tunge (pølser), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

PålægRet : Pålæg - Hjemmelavet diverse pølser

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1.75 kg.flæskekød nr. 1. mager, ansaltet, flæskekød og spæk gennem 20 mm. skive
 
1 kg.spæk af lapper, ansaltet, snitter uden svær og kirtler
 
90 g.kalvepillekød, ansaltet, pr. kg. af kød og spæk
 
100 g.mel- 66.6 g. kartoffelmel 33.3 g. hvedemel, pr. kg. af kød og spæk
 
 g.opløst farve, pr. kg. af kød og spæk
 
2 g.hvidløg, pr. kg. af kød og spæk
 
 g.krydderiblanding, pr. kg. af kød og spæk
 
 skinkelage
 pistacier
 
 Malakoffkrydderiblanding:
32 g.peber
8 g.koriander
8 g.Muskatnød, friskrevet
4 g.ingefær
4 g.merian
 
Opskrift:
Kalvekødet med løgene udrøres med vand, lidt skinkelage, melet, krydderierne og farven i hurtighakkeren til en god bindefars, og sammen med denne ælter man flæskekød og spæk som er hakket gennem 20 mm. skiven på wolfen, og når det hele er godt sammenæltet.

Den færdige fars trykkes fast om beviklede stykker af kogt okse- eller kalvetunge, og det hele rulles ind i kalvenet, hvorover man til sidst trækker en oksebundende, den herved fremkomne tykke pølse saltes 1 døgn, koges 2 ½-3 timer ved 81-84 grader, i en stor form, og mendens den endnu er varm, farves den med kød. Eller tarmfarve og sættes i presse, til den er kold. Derefter røges pølserne i kold røg 1-2 fyr





karakterer:
Opskriften er vist 10826 gange,
og udskrevet 161 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-02-07 14:31:10
Endnu en opskrift kun for slagtere!!!!