Malakoff (pølser)

Malakoff (pølser), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

PålægRet : Pålæg - Hjemmelavet diverse pølser

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1.75 kg.flæskekød nr. 1. mager, ansaltet, flæskekød og spæk gennem 20 mm. skive
 
1 kg.spæk af lapper, ansaltet, snitter uden svær og kirtler
 
90 g.kalvepillekød, ansaltet, pr. kg. af kød og spæk
 
100 g.mel- 2/3 kartoffelmel og 1/3 hvedemel, pr. kg. af kød og spæk
 
 g.opløst farve, pr. kg. af kød og spæk
 
2 g.hvidløg, pr. kg. af kød og spæk
 
 g.krydderiblanding, pr. kg. af kød og spæk
 
 skinkelage
 pistacier
 
 Malakoffkrydderiblanding:
32 g.peber
8 g.koriander
8 g.Muskatnød, friskrevet
4 g.ingefær
4 g.merian
 
Opskrift:
Kalvekødet med løgene udrøres med vand, lidt skinkelage, melet, krydderierne og farven i hurtighakkeren til en god bindefars, og sammen med denne ælter man flæskekød og spæk som er hakket gennem 20 mm. skiven på wolfen, og når det hele er godt sammenæltet, sprøjtes farsen i kviebundender, 95-105 mm., som derefter snøres. Pølserne hænger nu på et lunt sted 3-4 timer for at trække kulør og røges 2-3 timer i halvvarm røg, til de er brune og gennemrøgede.

De koges nu ved 81-84 grader 1 ¾-2 ½ time, hvorefter de medens de endnu er varme aftøres med et rent stykke og lakeres med pølselak





karakterer:
Opskriften er vist 17870 gange,
og udskrevet 225 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu