Malakoff (pølser)
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Kalvekødet med løgene udrøres med vand, lidt skinkelage, melet, krydderierne og farven i hurtighakkeren til en god bindefars, og sammen med denne ælter man flæskekød og spæk som er hakket gennem 20 mm. skiven på wolfen, og når det hele er godt sammenæltet, sprøjtes farsen i kviebundender, 95-105 mm., som derefter snøres.
Pølserne hænger nu på et lunt sted 3-4 timer for at trække kulør og røges 2-3 timer i halvvarm røg, til de er brune og gennemrøgede.
De koges nu ved 81-84 grader 1 ¾-2 ½ time, hvorefter de medens de endnu er varme aftøres med et rent stykke og lakeres med pølselak |
|
Opskriften er vist 17870 gange,
og udskrevet 225 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne