Skinkepølser

Skinkepølser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

PålægRet : Pålæg - Hjemmelavet diverse pølser

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 ¼ kg.mager flæskekød nr. 1. ansaltet, 20 mm skive
 
1 kg.spæk af lapper (snitter uden svær og kirtler) ansaltet, 20 mm skive
 
90 g.kalvepillekød, ansaltet pr. kg. kød og spæk
 
100 g.mel- 2/3 kartoffelmel 1/3 hvedemel, pr. kg. af kød og spæk
 
4 ½ g.krydderiblanding som kødpølser, pr. kg. af kød og spæk
 
25 g.løg, pr. kg. af kød og spæk
1/3 g.opløst farve, pr. kg. af kød og spæk
 skinkelage
 
2 bd.Okseskæver
 
 Kødpølsekrydderiblanding til skinkepølser:
60 g.peber
30 g.koriander
15 g.ingefær
15 g.Muskatnød, friskrevet
 
Opskrift:
Kalvekødet med løgene udrøres med vand, lidt skinkelage, melet, krydderierne og farven i hurtighakkeren til en god bindefars, og sammen med denne ælter man flæskekød og spæk som er hakket gennem 20 mm. skiven på wolfen, og når det hele er godt sammenæltet, sprøjtes farsen i ekstra brede skævtarme 65-70 mm.
Saltes 1 døgn. Koges i 1½-1 ¾ time på 81-84 grader.

Pølserne presses nu med et let pres på et bord eller i en rullepølsepresse, til de er kolde.

Da det kan være vanskeligt at udrøre så lidt bindfars, kan man indrette sig sådan at man tager bindefarsen fra, når man laver kødpølser. Nogle pølser kan evt. røges i kold røg efter afkølingen.

Hvis man ikke ønsker at lade flæskekødet gå gennem 20 mm. skiven på kødhakkeren, kan man komme flæskekødet op i hurtighakkeren sammen med den udrørte fars og lade det findele her. På denne måde opnås der også et renere snit af kødet.





karakterer:
Opskriften er vist 16355 gange,
og udskrevet 242 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu