Skinkepølser
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Kalvekødet med løgene udrøres med vand, lidt skinkelage, melet, krydderierne og farven i hurtighakkeren til en god bindefars, og sammen med denne ælter man flæskekød og spæk som er hakket gennem 20 mm. skiven på wolfen, og når det hele er godt sammenæltet, sprøjtes farsen i ekstra brede skævtarme 65-70 mm.
Saltes 1 døgn. Koges i 1½-1 ¾ time på 81-84 grader. Pølserne presses nu med et let pres på et bord eller i en rullepølsepresse, til de er kolde. Da det kan være vanskeligt at udrøre så lidt bindfars, kan man indrette sig sådan at man tager bindefarsen fra, når man laver kødpølser. Nogle pølser kan evt. røges i kold røg efter afkølingen. Hvis man ikke ønsker at lade flæskekødet gå gennem 20 mm. skiven på kødhakkeren, kan man komme flæskekødet op i hurtighakkeren sammen med den udrørte fars og lade det findele her. På denne måde opnås der også et renere snit af kødet. |
|
Opskriften er vist 16355 gange,
og udskrevet 242 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne