Jagtpølser
Hovedingrediens : Blandet kød - Lam - Svin - Okse Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Det ansaltede kalvekød hakkes med løgene gennem 3 mm. skiven på wolfen og udrøres derefter i hurtighakkeren med kartoffelmelet, som forud er udrørt med noget af skinkelagen.
Derefter udrøres kalvekødet videre med kødfarven, tørmælken, flormelet og krydderierne under jævn tilsætning af vand, indtil man har en fast bindefars.
Flæskekødet og snitterne blandes og hakkes derefter genne 13 mm. skive på wolfen. Derefter æltes flæskekød og snitter grundigt sammen med den udrørte bindefars. Eventuelt kan man lade hele massen køre et par omgange i hurtighakkeren. Den færdige fars stoppes i brede skæver. Røges derefter i halvarm røg 3-4 timer, og koges derefter i 1¼ - 1½ time på 83 grader. Pølserne afsvales derefter i kuldslået vand. Pølserne kan efterrøges 1 nat i kold røg. |
|
Opskriften er vist 19403 gange,
og udskrevet 284 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne