Jagtpølser

Jagtpølser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

PålægRet : Pålæg - Hjemmelavet diverse pølser

Hovedingrediens : Blandet kød - Lam - Svin - Okse

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
5 kg.kalvepillekød, ansaltet
 
5 kg.flæskekød nr. 1, gerne med lidt fast fedt, ansaltet
 
5 kg.snitter uden kirtler, ansaltet
 
1000 g.kartoffelmel
500 g.hvedemel
1000 g.tørmælk
375 g.løg
15 g.opløst farve
68 g.kødpølsekrydderiblanding
 skinkelage
 vand
 
 Kødpølsekrydderiblanding:
60 g.stødt hvid peber
30 g.koriander
15 g.ingefær
15 g.Muskatnød, stødt
 
Opskrift:
Det ansaltede kalvekød hakkes med løgene gennem 3 mm. skiven på wolfen og udrøres derefter i hurtighakkeren med kartoffelmelet, som forud er udrørt med noget af skinkelagen. Derefter udrøres kalvekødet videre med kødfarven, tørmælken, flormelet og krydderierne under jævn tilsætning af vand, indtil man har en fast bindefars.

Flæskekødet og snitterne blandes og hakkes derefter genne 13 mm. skive på wolfen. Derefter æltes flæskekød og snitter grundigt sammen med den udrørte bindefars. Eventuelt kan man lade hele massen køre et par omgange i hurtighakkeren.

Den færdige fars stoppes i brede skæver. Røges derefter i halvarm røg 3-4 timer, og koges derefter i 1¼ - 1½ time på 83 grader. Pølserne afsvales derefter i kuldslået vand. Pølserne kan efterrøges 1 nat i kold røg.





karakterer:
Opskriften er vist 19493 gange,
og udskrevet 284 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu