Røget lammekølle med Flødestuvet spinat

Røget lammekølle med Flødestuvet spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Lammekød - Røget lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600-800 g.røget lammekølle uden ben
1000 g.skyllet spinat, nippet for stilke eller 1 pk. helbladet dybfrossen spinat
30 g.smør
 salt
 hvide peber
1 knsp.Muskatnød, friskrevet
0.5-1 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Damp spinaten med det vand, der hænger ved. Tag den op, knug den fri for vand eller optø den så meget, at vandet kan knuges af.

Hak spinaten groft med en kniv. Smelt smør i en gryde. Tilsæt spinat, krydderier og fløde. Kog spinaten ved svag varme uden låg i 5-6 min.

Server Evt. også lidt kogte asparges.

Tips:

Havesyre kan flødestuves som spinat






karakterer:
Opskriften er vist 23413 gange,
og udskrevet 514 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-01-08 17:08:57
tilbehør brunede kartofler og porserede æg