Kødpølser
Hovedingrediens : Blandet kød - Lam - Svin - Okse Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Kalve- og flæskekød males igennem 3½ mm. skiven på wolfen hver for sig, og kalvekødet, hvori løgene er hakket, udrøres med lidt skinkelage, vand, melet, krydderierne og farven, indtil det har en temlig tynd konsistens, det skårne spæk kommes op i hurtighakkeren, og det hele hakkes, indtil spækket har en størelse som store ærter, nu kommes flæskekødet op i massen, og man ælter det hele godt med hænderne og lader derefter hurtighakkeren køre nogle få omgange.
Farsen sprøjtes i skævtarme 60-65 mm., og pølserne saltes i let saltvand 1 døgn. Koges i 35-45 minutter på 65-67 grader. Afkøles derefter i rindende vand. En god smag og længere holdbarhed opnås ved efter afkølingen at koldrøge pølserne med et a to fyr. |
|
Opskriften er vist 17238 gange,
og udskrevet 274 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (29 stemmer) |
|
Kommentarer jole - 2005-01-01 01:01:01 jeg giver en tilbage melding når jeg har lavet pølserne har problemer med at få fat på tarmene |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne