Opløsning af kødfarve
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
For at få en ensartet kulør på varene udrøres 25 g. kødfarve i 1½ pægl kogende vand, begge dele vejes og måles nøjagtigt og røres godt sammen i en skål eller et fad og hældes dernæst på flaske som tilproppes.
Når der i efterfølgende råmatrialelister er tale om farvetilsætning (farveopløsning), vil denne altid have den samme styrke. |
|
Opskriften er vist 14572 gange,
og udskrevet 153 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne