Finthakket medisterpølse
Hovedingrediens : Blandet kød - Lam - Svin - Okse Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Først udrøres kalvekødet, hvori løgene er hakkede, i hurtighakkeren med salt, mel og krydderierne, og nu røres flæskekødet sammen med dette og til sidst hovedkødet, dog må man ikke få det hele for lindt.
Sprøjtes i svinetarme i passende tykkelse 32-34 mm.
|
|
Opskriften er vist 24553 gange,
og udskrevet 718 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (21 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2018-12-09 17:44:15 Kopieret fra en slagterbog, formodentlig Har igen ide om hvad kalvekød, sokød og flæskekød nr. 2 er Derfor er opskriften, for mig, ubrugelig. Per - 2009-12-01 16:06:43 Jeg har købt skummetmælkspulver i Superbest morten - 2009-12-01 13:35:11 kunne godt tænke mig at vide hvor man køber tør mælk da det ikke findes i super market Hanne - 2007-02-07 14:29:07 Endnu en opskrift kun for slagtere!!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne