Finthakket medisterpølse

Finthakket medisterpølse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

PålægRet : Pålæg - Hjemmelavet diverse pølser

Hovedingrediens : Blandet kød - Lam - Svin - Okse

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.fersk kalvekød nr 2
1 kg.flæskekød nr 2
2 kg.hovedkød eller sokød gerne noget fedt nr 2
 
100 g.hvedemel pr. kg. af alt kød
30 g.løg pr. kg. af alt kød
5 g.krydderblanding pr. kg. af alt kød
28 g.salt pr. kg. af alt kød
 
100 g.sød eller skummet tørmælk, hvis tørmælk, da mere salt
 
 
 medisterkrydderiblanding
100 g.stødt peber
50 g.koriander
40 g.Muskatnød, stødt
20 g.allehånde
10 g.kardemomme
 
Opskrift:
Først udrøres kalvekødet, hvori løgene er hakkede, i hurtighakkeren med salt, mel og krydderierne, og nu røres flæskekødet sammen med dette og til sidst hovedkødet, dog må man ikke få det hele for lindt. Sprøjtes i svinetarme i passende tykkelse 32-34 mm.





karakterer:
Opskriften er vist 24553 gange,
og udskrevet 718 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-12-09 17:44:15
Kopieret fra en slagterbog, formodentlig Har igen ide om hvad kalvekød, sokød og flæskekød nr. 2 er Derfor er opskriften, for mig, ubrugelig.

  -   2009-12-01 16:06:43
Jeg har købt skummetmælkspulver i Superbest

  -   2009-12-01 13:35:11
kunne godt tænke mig at vide hvor man køber tør mælk da det ikke findes i super market

  -   2007-02-07 14:29:07
Endnu en opskrift kun for slagtere!!!!