Grofthakket medisterpølse
Hovedingrediens : Blandet kød - Lam - Svin - Okse Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Kalvekødet med løgene udrøres ganske tyndt sammen med salt, mel og krydderier i hurtighakkeren, og når det er så lindt, som det kan blive uden at farsen skiller, kommes det grofthakkede flæskekød op deri, og det hele kører nogle få omgange, til det er slået sammen.
Farsen sprøjtes i svinetarme, som måler 32-34 mm. |
|
Opskriften er vist 27019 gange,
og udskrevet 684 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (35 stemmer) |
|
Kommentarer Mig - 2013-07-11 13:46:25 Der står ikke om de skal ryges eller koges eller steges osv. Virker ellers som en god opskrift :3 anonym - 2005-01-01 01:01:01 Der er alt, alt for meget salt i denne opskrift. Den angivne mængde er ikke per kilo kød men den totale mængde til alt kødet (5 kilo) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne