Grofthakket medisterpølse

Grofthakket medisterpølse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

PålægRet : Pålæg - Hjemmelavet diverse pølser

Hovedingrediens : Blandet kød - Lam - Svin - Okse

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.fersk kalvepillekød
4 kg.fedt flæskekød nr 1. 12 mm skive
 
75 g.hvedemel pr. kg af alt kød
30 g.løg kg af alt kød
4 g.krydderiblanding kg af alt kød
28 g.salt kg af alt kød
100 g.sød eller skummet tørmælk kg af alt kød
 hvis tørmælk, da mere salt
 
 svinetarme 32-,4 mm.
 
 
 medisterkrydderiblanding:
100 g.stødt peber
50 g.koriander
40 g.Muskatnød, friskrevet
20 g.allehånde
10 g.kardemomme
 
Opskrift:
Kalvekødet med løgene udrøres ganske tyndt sammen med salt, mel og krydderier i hurtighakkeren, og når det er så lindt, som det kan blive uden at farsen skiller, kommes det grofthakkede flæskekød op deri, og det hele kører nogle få omgange, til det er slået sammen.

Farsen sprøjtes i svinetarme, som måler 32-34 mm.





karakterer:
Opskriften er vist 26929 gange,
og udskrevet 684 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (35 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-07-11 13:46:25
Der står ikke om de skal ryges eller koges eller steges osv. Virker ellers som en god opskrift :3

  -   2005-01-01 01:01:01
Der er alt, alt for meget salt i denne opskrift. Den angivne mængde er ikke per kilo kød men den totale mængde til alt kødet (5 kilo)