Kødfars
Hovedingrediens : Blandet kød - Lam - Svin - Okse Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Til kødfars kan man godt anvende oksekød, men farsen bliver bedre hvis man anvender kalvekød.
Kødet til kødfars skal være ferskt, da farsen ellers bliver grå. Kalvekødet med løgene og flæskekødet hakkes igennem 2 mm skiven på wolfen, dog hver for sig, og kalvekødet kommes nu i hurtighakkeren og udrøres med salt, mel, krydderi og mælk eller vand, og når man har den ønskede konsistens, kommes flæskekødet i, hvorved farsen bliver lysere og lettere. Mængden af mælk eller vand kan ikke angives bestemt, det afhænger af kødets evne til at optage dette. Tips: Jeg er ikke helt klar over hvor denne kødfars kan bruges, det er jeg ved at undersøge. Men det har forbindelse til pølsefremstilling |
|
Opskriften er vist 23721 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne