Smørepølser
Hovedingrediens : Blandet kød - Lam - Svin - Okse Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Det i stykker skårne okse-, kalve- samt flæskekød æltes grundigt sammen med det skårne spæk samt alle krydderierne og det flydende træeddike.
Når dette er sket, hakkes det hele gennem 3 mm. skive på wolfen, knivene må skære godt.
Derefter kommes massen i hurtighakkeren, hvor det kører 1 til 2 omgange.
Farsen æltes grundigt, og derefter stoppes den i brede krogtarme eller smalle skæver.
Såfremt de har smalle kunsttarme, kan disse også anvendes.
Pølserne hænges nu til tørring i 4 –6 dage hvorefter de røges i kold røg.
|
|
Opskriften er vist 16116 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne