Thepølser
Hovedingrediens : Blandet kød - Lam - Svin - Okse Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Kødet hakkes gennem 3 mm. skiven på wolfen.
Derefter æltes spæk, salt og krydderier i, og igen gennem 3 mm. skiven.
Æltes derefter godt og stoppes nu i brede krogtarme eller smalle kunsttarme og fraves ganske let i tarmfarve.
Tørres ca. 4-6 dage og røges derefter i kold røg, til de er pænt lysegule ca 4-6 dage.
|
|
Opskriften er vist 22629 gange,
og udskrevet 287 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-12-25 13:40:06 Salpeter (E251) er der i mange færdigkøbte produkter. Brugt i de anbefalte lovlige (små) mængder er det næppe særlig sundhedsfarligt. Når man laver pølser bruger man - for at undgå udvikling af farlige bakterie - ofte enten Pragsalt numme 1 eller 2. 1-neren inneholder nitrit (E250) - 2-eren Nitrat (E251) anonym - 2009-11-06 17:50:02 Hvorfor skrives der salpeter. Det er kræft fremkaldende og kan ikke købed mere |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne