Wienerpølsekrydderiblanding

Wienerpølsekrydderiblanding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

PålægRet : Pålæg - Hjemmelavet diverse pølser

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.peber
75 g.Muskatnød, friskrevet
15 g.kardemomme
10 g.paprika
 
Opskrift:
Denne krydderiblanding anvendes til fremstilling af pølser.

Bla. Kålpølser (Berliner-kålpølser)





karakterer:
Opskriften er vist 21777 gange,
og udskrevet 396 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (67 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-04-16 16:02:02
Lige så mange pølsemagere vi er i DK.lige så mange meninger.

  -   2013-03-07 09:52:56
fandt det på slagteren.net og her er det 5 kg fars som er brugt.

  -   2011-10-22 15:19:53
Man må prøve sig frem. Nogen kan lide det mere krydret end andre. Hvis man ikke bryder sig om at smage på farsen, så steg en teskefuld fars og smag på den. Husk at man kan altid ælte mere krydderi i farsen, men det er svært at fjerne noget, det kræver at man ælter mere kød i.

  -   2010-03-10 12:03:05
Hvor meget krydderi skal der beregnes pr. kr. fars??