Wienerpølsekrydderiblanding
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Denne krydderiblanding anvendes til fremstilling af pølser.
Bla. Kålpølser (Berliner-kålpølser) |
|
Opskriften er vist 21773 gange,
og udskrevet 396 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (67 stemmer) |
|
Kommentarer Bjarne Andersen odense - 2020-04-16 16:02:02 Lige så mange pølsemagere vi er i DK.lige så mange meninger. rednes - 2013-03-07 09:52:56 fandt det på slagteren.net og her er det 5 kg fars som er brugt. zoya - 2011-10-22 15:19:53 Man må prøve sig frem. Nogen kan lide det mere krydret end andre. Hvis man ikke bryder sig om at smage på farsen, så steg en teskefuld fars og smag på den. Husk at man kan altid ælte mere krydderi i farsen, men det er svært at fjerne noget, det kræver at man ælter mere kød i. Gøsse - 2010-03-10 12:03:05 Hvor meget krydderi skal der beregnes pr. kr. fars?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne