Stuvet spinat - Flødestuvet spinat
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt smør i en gryde.
Tilsæt spinat og varm den til den falder sammen, drys mel over og rør det godt ind i spinaten.
Tilsæt piskefløde og kog spinaten ved svag varme uden låg i 5-6 min. Smages til med salt og peber. Tips: I stedet for frisk spinat kan der bruges helbladet spinat fra frost. Tø spinaten op og pres den fri for væde, svits den lidt i en gryde, drys mel over og rør det godt ind i spinaten. Og resten som med frisk spinat. |
|
Opskriften er vist 434930 gange,
og udskrevet 4643 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (50 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2023-02-11 20:37:13 Det smager skide godt men hvordan får jeg det til at være mindre klistret. ? Annie - 2020-07-12 10:46:30 det smager godt dog kommer jeg en tsk sukker i Helle falkenberg - 2019-02-03 11:27:44 Jeg elsker det nåede jeg laver det så spiser jeg 500 gram og jeg skal lave det her i dag .jeg spiser 500 gram og jeg glæder mig også Ole - 2009-08-02 15:28:36 Fin basisopskrift. HVIS! man har en lille sjat font fra fisken, så kom den endelig i. og ja! En lille squeese sukker gør den ikke ringere. :-) taxaivan - 2005-01-01 01:01:01 mangler lidt sukker men ellers kanon gnp - 2005-01-01 01:01:01 Det er en glimrende opskrift - bedre end spinat i opbagt sovs. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne