Kålpølser (Berliner-kålpølser)
Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Stoppes i svinetarme 34-36 mm, afbindes i små ringe.
Røges med kold røg efter at have hængt 4-6 dage til fortørring |
|
Opskriften er vist 25274 gange,
og udskrevet 314 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne - 2007-02-07 14:25:33 Endnu en opskrift kun for slagtere!!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne