Kålpølser (Berliner-kålpølser)

Kålpølser (Berliner-kålpølser), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

PålægRet : Pålæg - Hjemmelavet diverse pølser

Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kg.flæskekød nr 1 ansaltet (fedt), 8 mm skive
 
1 kg.bindefars (kalve) ansaltet, udrørt med vand og ganske lidt skinkelage
 
30 g.krydderi Winerblanding
 
6 g.pulveriseret sennep
 
 Wienerblanding:
100 g.peber
75 g.Muskatnød, tørret
15 g.kardemomme
10 g.paprika
 
Opskrift:
Stoppes i svinetarme 34-36 mm, afbindes i små ringe.

Røges med kold røg efter at have hængt 4-6 dage til fortørring





karakterer:
Opskriften er vist 25399 gange,
og udskrevet 314 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-02-07 14:25:33
Endnu en opskrift kun for slagtere!!!!