Flæskepølser kaldet røget medister
Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Kalvekødet hakkes efter lidt af saltet er blandet i det, gennem 2 mm skiven på wolfen.
Derefter æltes flæskekød, spæk og samtlige krydderier godt sammen med kalvekødet, og når dette er sket, hakkes det hele gennem 8 mm skiven på wolfen, og derefter æltes massen igen grundigt igennem.
Nu sprøjtes farsen i krogtarme, svinetarme eller smalle skæver, hvorefter pølserne et øjeblik dyppes i en svag opløsning af tarmfarve. Dette er dog ikke absolut nødvendigt, men kuløren bliver noget pænere ved dette. Pølserne hænges nu til fortørring i 4-6 dage, så at fugtigheden kan trænge ud af pølsemassen. Derefter røges pølserne i kold røg i 4-6 dage. |
|
Opskriften er vist 29159 gange,
og udskrevet 343 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (19 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2020-05-23 18:26:06 Saltpeter ☠️☠️☠️Burde fjerne denne opskrift , eller rette den til Klaus - 2015-10-30 13:35:27 wolfen - udtrykket bruges i Tyskland. Afledning fra Fleischwolf = kødhakker. anonym - 2014-08-02 14:10:18 kold røg i 6 dage? Så skal man da godt nok være glad for røgsmagen. Bacon får 1½ dag (3 x 12 timer) francie sørensen - 2009-09-11 19:37:27 hvor køber I salpeter? Hvad bruges ellers? Hvad betyder wolfen? Hvad er krogtarme eller skæver og hvor køber man det? Hanne - 2007-02-07 14:29:43 Endnu en opskrift kun for slagtere!!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne