Batmanddeller med frisk tomatsauce
Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Jimmy Olsen Batmands far Indsendt : Red : |
|
|
Bland alle ingredienserne til farsen grundigt, og lad farsen hvile i en time i køleskabet. Herefter steges batmanddellerne i halv olie og halv smør.
Hak 4-6 store tomater, et løg og en lille smule persille. Steg det i lidt olie på panden, og lad det stå og småsimre i 10-15 minutter. Smag til med lidt salt og peber Tips: Du kan fint lave batmanddellerne uden hvidløg, hvis du ikke er hvidløgsfan. Hvilket også er børnevenligt. Og så smager batmanddellerne rigtig godt dagen efter til frokost. Varm én ciabattabolle til hver af ungerne og to til hver af de voksne. Flæk bollerne og smør begge sider med ketchup til ungerne og begge sider med sennep til de voksne. Skær en batmanddelle i skiver og læg den på bunden af bollen. Læg et par skiver agurk over og læg derefter toppen af bollen på. Så er der lækre sandwich til alle. Opskriften er opkaldt efter min Schæfferhund. Opskriften er en jeg selv har lavet. Hunden plejer at få mindst 2 stk. |
|
Opskriften er vist 28733 gange,
og udskrevet 546 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Inge V. - 2011-10-17 13:25:31 Rigtig gode frikadeller. Dejlig afveksling til de traditionelle. mønboen - 2009-02-02 09:28:37 De smager rigtig godt! Giv Batmand en ekstra delle næste gang fra mig ;-) Dorte R.M. Hansen - 2008-01-08 14:19:07 Den er bare super - takker! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne