Pasta med chilirejer og rucola
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta Kilde : Føtex Indsendt : Red : |
|
|
Kog spaghettien som anvist i rigelig saltet vand.
Sæt rejerne til afdrypning.
Lynsteg rejerne 1 min. i rygende varm krydder-olie.
Tilsæt smør, afdryppet spaghetti samt rucola og bland det hele hurtigt sammen.
Tag panden af varmen og smag til med salt og peber.
Tips: Serveres straks – evt. med lunt ciabattabrød fra Bakersfield. |
|
Opskriften er vist 13614 gange,
og udskrevet 258 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne