Røget lammekølle INFO

Røget lammekølle INFO, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : Lammekød - Røget lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Røget lammekølle
 
  forret og natmaddelikatesse til frokost
Opskrift:
Hel, røget lammekølle kan købes med eller uden ben. Sidstnævnte er nemmest at skære, førstnævnte har lidt kraftigere smag.

Røget lammekølle kan også købes afskåret hos velassorteret slagtere.

Røget lammekølle er en stor delikatesse til frokost, forret og natmad.

Røget lammekølle kan også koges, eller man kan skære af den til nogle anretninger og koge resten.

Det er vigtigt, at røget lammekølle skæres papirtynd, helst på pålægsmaskine, hvis den er uden ben.

Det er nemmest at skære, hvis den er meget kold, eller hvis den har været frosset så knapt optøet.

Man kan godt skære mange skiver af den knapt optøede kølle og derefter fryse den ned i passende portionspakker.

Holdbarhed i dybfryser ca. 3-4 mdr. for udskåret/hel røget lammekølle.





karakterer:
Opskriften er vist 34714 gange,
og udskrevet 338 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-08-22 18:27:03
sauce til røgetlammekølle