Røget lammekølle INFO
Hovedingrediens : Lammekød - Røget lammekølle Indsendt : Red : |
|
|
Hel, røget lammekølle kan købes med eller uden ben.
Sidstnævnte er nemmest at skære, førstnævnte har lidt kraftigere smag.
Røget lammekølle kan også købes afskåret hos velassorteret slagtere. Røget lammekølle er en stor delikatesse til frokost, forret og natmad. Røget lammekølle kan også koges, eller man kan skære af den til nogle anretninger og koge resten. Det er vigtigt, at røget lammekølle skæres papirtynd, helst på pålægsmaskine, hvis den er uden ben. Det er nemmest at skære, hvis den er meget kold, eller hvis den har været frosset så knapt optøet. Man kan godt skære mange skiver af den knapt optøede kølle og derefter fryse den ned i passende portionspakker. Holdbarhed i dybfryser ca. 3-4 mdr. for udskåret/hel røget lammekølle. |
|
Opskriften er vist 34714 gange,
og udskrevet 338 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-08-22 18:27:03 sauce til røgetlammekølle |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne