Oksekødspizza
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 151149 gange,
og udskrevet 4336 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (102 stemmer) |
|
Kommentarer Anne Sørensen - 2017-07-11 12:00:35 Bliver det en tyk pizza bund? :-) Jan - 2014-06-14 23:47:02 Det er simpelthen den bedste pizza vi har fået hjemme hos os...laver ikke andre....�� anonym - 2014-02-23 16:15:57 Fantastisk pizza...den laver vi fra nu af..������Jan Sami - 2013-01-12 05:53:26 Virkelig god opskrift. Jeg delte dejen op i 5 og lavede det om til lukket pizza, da vi skulle tag børnene med på tur. Er fordelagtigt, da børnene bare kan tage pizzaen i hånden uden at fedte hænderne til ;-) anonym - 2010-02-02 19:41:54 Virkelig god pizza. Stor ros til dejen. Jeg delte dog dejen og brugte én portion til to bradepande-pizzaer. Mandal - 2010-01-08 15:49:28 Jeg ved ikke hvor mange gange vi snart har brugt denne opskrift, den er absolut den bedste. Prøv den. Stine S - 2008-08-22 19:58:57 For at gøre bunden tyndere bruger jeg altid mindre vand og mel end der står. Jeg synes pizzaer smager bedre med tyndere bund natasja - 2008-04-14 19:26:42 Den er jo hurtig og nem at lave har kun lavet dejen fyldet fandt jeg selv på Annabell _XD - 2008-03-13 16:20:05 Den Pizza lyder super god... jeg skal med 1000% sikkerhed prøve den i aften;D Mig. - 2008-02-26 16:17:27 Jeg vil dele dejen op og lave en masse små pizzaer, tror i ikke godt man kan det ? :) pizzapeter - 2008-02-18 13:36:38 For at en pizza skal blive god, så skal ovenen have fuld knald. Sæt temperaturen op på max, og sørg for at den er helt varm. Så vil i få en bedre og sprødere pizzabund! jamara - 2008-02-16 13:20:05 den lyder lækker, skal prøve den i aften:) pigen - 2007-12-27 15:36:35 lyder god. men bliver bunden tyk? Haribo - 2007-11-10 13:06:13 Den er god Per - 2007-09-29 13:35:57 Bunden bliver lidt tyk hvis man bryger hele dejen, men så metter den jo så meget mere :D mandal - 2007-07-12 21:11:50 Kanon god pizza. Nem dej. Kan anbefales. anonym - 2007-02-05 17:22:19 hæve tid Mig - 2006-12-12 19:37:51 Absolut den bedste pizza jeg har lavet! Og smagt!!! Enkel og hammer god. Vil anbefale den til alle!!!!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne