Nøddebradpandekage
Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sæt ovnen på 200 grader C. alm. ovn. Bland mel, bagepulver og sukker. Smuldr smørret heri og saml dejen hurtigt med æg og lidt vand.
Pak dejen i plastfilm og stil den i køleskabet i en halv time.
Beklæd bradepanden (den store fra ovnen, selvfølgelig) med bagepapir. Rul dejen ud, så den passer til en stor bradepanden. Forbag bunden midt i ovnen i ca. 10 minutter. Kom sukker, smør og honning i en tykbundet gryde, og smelt det over svag varme. Tag gryden fra varmen, og rør fløde, sukat og nødder i. Bred fyldet ud over bunden, og bag kagen gyldenbrun midt i ovnen. Det tager ca. 30 minutter. Tag kagen ud af bradepanden, fjern bagepapiret og lad den køle helt af på en rist. Skær kagen ud i mindre stykker med en skarp kniv. |
|
Opskriften er vist 29833 gange,
og udskrevet 379 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2008-11-03 21:27:54 Kagen laves i bradepande, men jeg mener nu nærmere det er en småkage. Kagen på billederne fil lige lidt for meget, så der skal virkelig holdes øje med den til slut. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne