Vildsvinesteg
Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinesteg Indsendt : |
|
|
Kammen ridses.
Den lægges i en dyb skål og overhældes med rødvin.
Alle krydderierne tilsættes.
Kødet marinerer således 1 døgn og vendes af og til i marinaden.
Stegen tørres, gnides med salt, lægges i bradepanden og pensles med olie. Den brunes 20 min. ved 250 grader. Fedtet hældes af bradepanden. Steges derefter videre ved 175 grader i 1 time. Den dryppes jævnligt med marinaden. Skyen hældes af bradepanden og sies. Stegen efterbrunes 5-10 min. med ovndøren på klem. Skyen, der evt. spædes med bouillon, jævnes med lidt meljævning og smages til. Tilsættes evt. kulør. |
|
Opskriften er vist 46492 gange,
og udskrevet 1362 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Er bare rigtig lækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne