Hummersovs

Hummersovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
7.5 dl.fiskebouillon
200 g.jomfruhummerhaler, pillede
1-2 tsk.koncentreret tomatpuré
 En skvat fløde
 maizena
 salt
 
Opskrift:
hummerhaler blendes med lidt af suppen, tomatpuré og fløde. Sovsen jævnes med maizena og smages til med salt





karakterer:
Opskriften er vist 25841 gange,
og udskrevet 384 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-01-15 18:55:17
Rigtig god sovs uden så mange dikkedaref. Tilsatte lidt koldt smør inden serveringen og en spiseskefuld cognac til fiskefonden