Champignongratin
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Indsendt : Red : |
|
|
Svits de skivede svampe i fedtstoffet i en gryde sammen med det hakkede løg.
Rør melet i og spæd med mælk og fløde lidt ad gangen, under konstant omrøring.
Tag gryden fra varmen og rør æggeblommer i. Krydr med paprika, salt og peber. Pisk æggehviderne stive og fold dem i. Kom gratin dejen i et smurt, ovnfast fad, drys med rasp og kom smørklatter på. Sæt fadet i ovnen ved 175 grader C i ca. 45 min. Serveres med smeltet smør og en salat |
|
Opskriften er vist 15968 gange,
og udskrevet 386 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne