Sukkerbrødskager
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Sæt ovnen på 180°. Pisk æggeblommer, sukker og vanillesukker grundigt til skum og vend melet i lidt efter lidt. Pisk æggehviderne meget stive. Sigt flormelis over de stiftpiskede æggehvider og vend forsigtigt æggehvidemassen sammen. Vend derefter forsigtigt æggehvidemassen i æggeblommemassen.
Fyld massen i en sprøjtepose og sprøjt ca. 12 cm. lange kager ud på en bageplade med bagepapir. Drys kagerne med sukker og bag dem i 15-18 min. til de er gyldne. Afkøl kagerne på en bagerist. |
|
Opskriften er vist 13261 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne