Mango-limemousse
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : Red : |
|
|
Befri mangokød for den flade sten og skrællen. Riv limeskallen og gem den. Blend mangokød med limesaften.
Udblød husblassen i koldt vand. Opløs sukkeret for jævn varme i en gryde med ½ dl vand. Pisk hviderne stive, tilsæt under kraftig piskning det smeltede sukker og den revne limeskal og straks efter den udblødte husblas. Pisk til skummet er kølet af. Med fløde: Pisk fløden stiv. Vend ca. en tredjedel af mangopuréen i flødeskummet. Vend de afkølede hvider forsigtigt i, de to slags skum skal ikke blandes helt. Vend endnu en tredjedel af mangopuréen i moussen og fordel den i 4-5 portionsskåle. Med ymer: Vend en tredjedel af puréen i ymeren og vend forsigtigt de afkølede piskede hvider i. Vend endnu en tredjedel af mangopuréen i moussen og fordel den i portionsskåle. Smag den sidste tredjedel af mangopuréen til med sukker og server den til moussen |
|
Opskriften er vist 20946 gange,
og udskrevet 341 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Sandra - 2015-01-20 12:09:54 Kan det bruges som fyld til lagkage? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne