Limemousse-tærte med kiwi
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Lime Indsendt : Red : |
|
|
Riv marcipanen på råkostjernes grove side og den sammen med æggene. Hæld dejen i en tærteform med løsbund, ca. 23 cm i diameter. Bages ved 175 grader i ca. 30 min. Er formen ikke helt tæt, kan der lægges et stykke alu-folie under, så sikrer man sig at dejen ikke løber ud i ovnen. Lad kagen afkøle. Læg husblasen i koldt vand. Del æggene og rør blommerne med sukker. Skyl lime-frugten, riv skallen og pres saften af. Pisk hvider og fløde hver for sig. Vrid husblasen op smelt den i limesaften og hæld det i under omrøring i æggemassen. Tilsæt limeskal og crèmefraîche. Vend den piskede fløde i og derefter hviderne. Hældes i formen og stilles koldt i ca. 3 timer. Serveres med skiver af kiwi og purede hindbær.
|
|
Opskriften er vist 10894 gange,
og udskrevet 234 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-07-30 16:45:52 Burde det ikke være pasteuriserede æg til fyldet anonym - 2014-08-14 19:07:20 der mangler at stå hvor meget fløde der skal bruges Kirsten - 2009-07-02 22:10:31 Kan kagen evt. laves dagen før og kan bundene fryses?? Anja - 2007-10-10 16:00:16 Da jeg lavede tærten brugte jeg 2 dl piskefløde, det gav et godt resultat janne - 2005-01-01 01:01:01 hvor meget fløde skal der bruges |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne