Strudsetournedos Rossini

Strudsetournedos Rossini, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsetournedos

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigKilde : GaardbutikkenDirekte

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.strudsemørbrad udskåret til 4 tournedos
8 skiver.bacon i skiver
1 lille ds. Gåseleverpostej
 lidt persille
400 g.kastanjer
1 spsk.smør
1 spsk.sukker
600 g.kogte små kartofler
3-4 spsk.rasp
 salt
 peber
 paprika
150 g.cherrytomater
500 g.grønne bønner
 
 Sauce:
1 finthakket løg
250 g.snittede champignon
1 spsk.smør
1 dl.rødvin
0.5 spsk.tomatkoncentrat
1 dl.bouillon
1 dl.piskefløde
 salt
 hvidløgspeber
 
Opskrift:
Lav først saucen:
Svits løg og champignon i smør, tilsæt rødvin, tomatkoncentrat, bouillon og fløde. Kog det godt igennem og smag ti med krydderier og evt. lidt cognac.

Svøb 2 skiver bacon om hver strudsetournedos og fæst dem med tandstikker. Brun omhyggeligt baconkanterne på en tør pande, tilsæt smør og steg tournedoserne 2-4 min. på hver side. Rul kanterne på 4 skiver gåseleverpostej i hakket persille og læg en skive ovenpå hver strudsetournedos.

Kastanjerne der er snittede i den ene ende, koges i ca. 30 min. og pillet, glaseres i sukker og smør på panden.

De kogte kartofler varmes i smør for lavt blus, den krydrede rasp sigtes over og panden rystes til der er rasp overalt. De sidste par minutter varmes cherrytomaterne med. Der anrettes med kote bønner.

Hertil serveres en god ikke alt for kraftig rødvin, gerne en Merlot.





karakterer:
Opskriften er vist 6222 gange,
og udskrevet 121 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-12-30 08:38:41
Den skal jeg da proeve