Lammekoteletter med græsk tzatzki
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand.
Dup kødet tørt og brun det i fedtstoffet ved god varme. Steg det færdigt ved middelvarme ca. 2- 4 min på hver side afhængig af tykkelsen. Kan også grilles påregn 4-5 min på hver side tæt ved gløderne. Drys kartoflerne med persille inden servering. Serveres med tzatziki til. |
|
Opskriften er vist 20389 gange,
og udskrevet 393 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne