Lammebov med æbler og løg
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lammeboven krydres med timian og salt. Løgene skæres i tynde både. Æblerne skrælles evt. og skæres i både.
Æbler og løg fordeles i en bradepande eller ildfast fad, vand hældes ved. Lammeboven lægges ovenpå. Stilles i ovnen 1 1/4-1 1/2 time ved 160 C alm. ovn til kødet er mørt. Tilsæt evt. lidt mere vand under stegningen, hvis æbler og løg tørre ud. Boven skæres i skiver og serveres med æble-løg blandingen og et groft brød. |
|
Opskriften er vist 34410 gange,
og udskrevet 1220 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer edith - 2007-11-01 22:21:54 åh selvfølgelig 2 dl vand Harly - 2007-10-09 14:04:49 stegetiden er for kort, Kan med fordel tilsættes koatofler i både + et drys karry Edith - 2007-04-19 17:33:14 hvad skal der stå efter 2 tilsidst ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne