Lam i kål
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kødet i ret tykke skiver/stykker.
Gør kålen i stand. Del den i kvarte og skær i 1 1/2 cm. tykke både. Læg kål og kød lagvis i en tykbundet gryde med salt og peber. Hæld vand ved og læg låg på gryden. Retten småsnurrer ved svag varme i ca. 2 timer. Tilsæt evt. mere vand. Serveres med groft rugbrød, sennep. |
|
Opskriften er vist 57928 gange,
og udskrevet 1018 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (148 stemmer) |
|
Kommentarer Susanne - 2022-11-04 10:27:50 Jeg synes denne opskrift mangler “kant”, der mangler fintsnittede løg og hvidløg til at simre med i gryden. Alt eftersmag og behag kan tilføjes karry, spidskommen eller anis og et ordentligt drys persille til at give smag og kulør til en ellers grå ret. Det er ikke som vor mor lavede det, men det smager bedre. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne