|
Ugemadplan Uge 19 2015
Mandag: Cornflakes paneret kalkunschnitzel
Tirsdag: Karbonader med stuvede ærter og gulerødder
Onsdag: Farstærte med græsk agurkesalat og ovnstegte kartofler
Torsdag: Kyllingefiletstykker i karry-kokos sauce
Fredag: Japansk mørbrad med wasabikartofler og tomatsalat
Lørdag: Sprængt oksespidsbryst med dampede grønsager
Søndag: Sprængt oksebryst i champignonsauce med pasta
Fisk: Stegt hornfisk med persillesauce
Fisk: Kogt helleflynder
Salat: Salat med ovnbagte rabarber, Valnødder og avokado
Forret: Hornfisk i gele
Vegetar: Grønne urtefrikadeller
Dessert: Bagte rabarber med reven marcipan
Bradepandekage: Connys Rabarberkage
Tema: Kylling på dåse
Her kan du udskrive alle opskfrifter i ugemadplanen, uden kommentar.
|