|
Debat forum
Marinade til sild Fra : Leo
| Dato : 2018-08-12 Vist : 744 gange
| Bor i udlandet og vil gerne have marinerede sild med hjem. Pga vægten vil jeg hælde lagen fra og lave ny lage når jeg kommer frem, men hvordan laver man lagen?
Alle opskrifter jeg kan finde er fra bunden, startende med saltsild.
Kommentar Fra : Bjarne
| Dato: 2019-04-25
| Det er jo ikke andet end en sukker/eddike lage tilsat forskellige krydderurter 100g sukker/1 dl eddike. Jeg kan af gode grunde ikke gætte krydderurterne, men de må stå på glasset.
Men du bør nok overveje meget nøje, om det er særligt smart at hælde marinaden fra, hvis du skal rejse i lang tid, for det holder sig ikke særligt længe hvis det ikke er på køl.
Her kan du indlægge en kommentar til dette emne.
Tilbage til kategori "Efterlys opskrift"Debat forum hovedmenu
|