Debat forum



boller med fyld


Fra   :  Rikke

Dato : 2005-07-01
Vist   :  413 gange
Vi kører ikke så meget sydpå men geerne rundt i danmark til bla. dragefestivaller og andre spændene naturoplevelser. til at stille medbringer vi boller (gerne hjemmebagte) hjemmelaver æggesalat: hårdkogte æg hakkes og blades med lidt mayonaice/fromafres karry, purløg og salt og peber. skinkesalat: en pakke pålægsrester fint hakkes og blandes med fint hakket løg og lidt mayonaice, purløg/karse. når vi skal spise smører vi æggesalat på den ene halvdel og skinkesalat på den anden halvdel og lægger salat, tomat og agurk imellem. på den måde er maden altid frisksmurt og alle kan lave den som de selv ønsker med hensyn til hvormeget der skal på.




Her kan du indlægge en kommentar til dette emne.

Dit navn Navn

Din kommentar





Tilbage til kategori "Mad på tur"Debat forum hovedmenu