|
Debat forum
Histamin-intolerance/allergi Fra : Inge Jepsen
| Dato : 2016-05-29 Vist : 887 gange
| Bare et forslag. Det har kun været kendt i ca. 10 år, men er ved at blive accepteret. Jeg ser at I har inddelt i fx gær, soja og tomat allergi. De hører alle ind under histaminintolerance sammen med mange andre ting fx skaldyr. Man kan finde lister med disse fødevarer, men det er langtfra sikkert at man er allergisk overfor alle tingene. Som hovedregel tåler man ikke ting der udvikler kontrollerede bakterier ved gæring (fx øl, rødvin, skimmelost, soja, brød med stor gærmængde). Og samtidig andre konserveringsmetoder, især rygning, saltning og dåser.
Jeg har især problemer med surdej, soja, tomat i alle former og alt konserves. Mens jeg har det fint med røget fisk og rejer.
Her kan du indlægge en kommentar til dette emne.
Tilbage til kategori "Specialallergi - Fødevareallergi"Debat forum hovedmenu
|