|
Debat forum
Tibehør til oksegryderetter. Fra : jkp
| Dato : 2015-10-21 Vist : 2317 gange
| Jeg vil gerne lave en form for stikkelsbærkompot til f. eks. oksekæber i øl, men for at pifte det op vil jeg tilsætte lidt peberrod. Er der nogen der har erfaring med dette,. så vinligst giv mig et godt råd før jeg servere det for gæster.
Kommentar Fra : arctic.gastro
| Dato: 2016-05-30
| Peberrod kan bruges til mange retter, også til oksekæber og stikkelsbær kompot, men du skal selv skrabe den friske peberrod, den peberrod du kan købe "færdig er tilsat "aluminiumpulver, for at bevare "farven.
stikkelsbær har jo en sur sød smag, så peberrod kan friske lidt op på smagen, men du skal muligvis tilsætte lidt honning.
Her kan du indlægge en kommentar til dette emne.
Tilbage til kategori "Efterlys opskrift"Debat forum hovedmenu
|