|
Debat forum
Kødmørning! Fra : Patrick!
| Dato : 2013-01-06 Vist : 1835 gange
| Hej, i Panelet.
Det er min erfaring, at skinkeschnitzler er billige; men også besidder en tendens til at blive hårde ved tilberedning!
Jeg vil nu forsøge at mørne ve marinering!
Skinkeschnitzler lagt i lag mellem æbler i skiver, lidt peberrod, rå løg og en smule balsamico.
Natten over i køleskab, vendes et par gange!
Hvad mener Panelet om dette??
Hilsen;
Kommentar Fra : Shc
| Dato: 2013-01-11
| Det lyder fornuftigt.
Kommentar Fra : hvorup
| Dato: 2013-01-14
| Marinering er altid en god ting, og det mørner rent faktisk kødet. Men er kødet skåret langs fibrerne og ikke på tværs, kan dette også have betydning for mørheden.
Kommentar Fra : hvorup
| Dato: 2013-01-14
| Jeg har et problem, og ved ikke hvordan jeg kontakter Netkalorien. Hver gang jeg logger på kommer der en advarsel på hele siden, jeg vil derfor gerne vide om det er et generelt problem, eller om det kun er min computer
Bjørn Hvorup
Kommentar Fra : Gap
| Dato: 2013-02-15
| Hej jeg banker dem gerne med kødhammeren og de skal kun steges 3min på hver side.
Kommentar Fra : Caresten Petersen
| Dato: 2013-03-28
| Kan være du steger dem for længe, så bliver de hårde, prøv at trykke på dem når du steger dem, de skal give lidt efter når de er færdige.
Kommentar Fra : Netkalorien.dk
| Dato: 2014-12-02
| Hej Bjørn...du kan bare skrive til os på [email protected], så er vi klar til at hjælpe dig :)
Her kan du indlægge en kommentar til dette emne.
Tilbage til kategori "Diverse"Debat forum hovedmenu
|