Jomfruhummersuppe

Jomfruhummersuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummer hele

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 løg
1 porre
 hvidløg
100 g.tomatpure
500 g.jomfruhummer med skaller og kløer
2 gulerødder
250 g.smør
5 dl.fløde
2 l.vand
2.5 dl.tør hvidvin
 
Opskrift:
Jomfruhummerhalerne tages ud af skallen. Skallerne, kløerne, grønsager i store tern, samt hvidvin og tomatpure koges 5-6 timer i vand. Herefter skal suppen sis og koges ind til det halve. Så monteres suppen med smør og fløde. Der smages til med salt og peber. Suppen blendes og tilsættes pocherede jomfruhummerhaler inden servering.





karakterer:
Opskriften er vist 31510 gange,
og udskrevet 1061 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-08-21 02:33:39
er suppen fryseegnet

  -   2010-10-07 08:40:04
At pochere, ville sige at man koger uden at koge. det betyder at vandet ikke må buldre koge, og der skal næsten ikke være noget bevægels i vandet, vandet må gerne ligge på en 97 grader.

  -   2009-12-27 21:30:53
Hvad vil det sige at pochere jomfruhalerne? Og hvor lang tid efter de 5-6 timer tager det at koge suppen ind til det halve??

  -   2007-11-12 10:31:53
Den var virkelig værd at vente på. Pragtfuld smag.