Holdbarhed ved frysningBagværkBagværk, fedtholdigt: 2-3 mdr.Bagværk, magert: 4-5 mdr. Frugt og grønsagerFrugt: 10-12 mdr.Grønsager: 6-12 mdr. KødKalvekød: 6-8 mdr.Lamme- og fårekød: 10 mdr. Svinekød, magert: 6 mdr. Svinekød, fedt: 3 mdr. Hakket kød: 4 mdr. Røget kød, f.eks. hamburgerryg: 4-6 mdr. FiskFisk, mager: 3-6 mdr.Fisk, fed: 2-3 mdr. Fiskefars: 1-2 mdr. Gravet og røget fisk: 3-4 uger Fjerkræ og ægFjerkræ, magert: 8-10 mdr.Fjerkræ, fedt: 5 mdr. Hele æg og blommer: 6 mdr. Æggehvider: 8 mdr. MejeriprodukterMælkeprodukter: 3 mdr.Ost: 3-4 mdr. |