Resultat ved søgning efter "sauce okse" : 57 opskrifter fundet
Kokkens favoritter
kogt oksespidsbryst med peberrodssauce
brystet dækkes af vand i rummelig gryde, når det begynder at koge skummes fedt og uklarheder væk med en øse.
Salt, gulerod, løg pastinak og porre tilsættes, koges ca. 1,5-2 timer indtil det er mørt. tag brystet op og lad det hvile....
se mere her
Indbagt oksemørbrad med champignon sauce
Kødet:
Drys oksemørbraden med salt og peber og brun den på alle sider i smør på en pande, ca. 15 minutter.
Afkøl den.
Læg de optøede butterdejsplader på et meldrysset bord, pensl kanterne med æg og lad dem overlappe. Tryk...
se mere her
Kogt oksespidsbryst med spinat og peberrodssauce
Kogning af spidsbryst:
Oksespidsbrystet dækkes af koldt vand i en rumlig gryde og sættes over ved svag varme.
Når det begynder at koge, skummes fedt og uklarheder væk med en øse.
Salt tilsættes og suppen skummes igen.
Tilsæt 1 gulerod,...
se mere her
Pasta i fad med oksekød og mornaysauce
Pastaskruerne koges i letsaltet vand.
Oksekødet brunes i lidt olie, derefter tilsættes salt, peber, oregano, hvidløg og de hakkede tomater.
Porrer, selleri og løg skæres i passende stykker og sauteres i en gryde med lidt olie.
Et...
se mere her
Oksemørbradbøffer med rødvinssauce
Oksemørbraden befries for sener, skæres i 4 skiver, der bankes let med hånden.
Krydres med salt og peber og steges i letbrunet smør, ca. 3 min. på hver side. Kødet tages op og holdes varmt under stanniol.
Løgene pilles og hakkes,...
se mere her
Sprængt oksebryst i champignonsauce med pasta
Kog spaghettien.
Put lidt smør på en pande. Hak gulerødderne og løg, put den på panden og steg det i 2-3 minutter.
Vask champion og skær dem i skiver, tilføj dem til panden og steg det hele indtil det bliver lidt blød ca. 10 – 15...
se mere her