Spørgsmål efter opskrift

2014-04-29
Spørgsmål fra   :  ove eriksen
Spørgsmål   :  gryde eller ovnstegning af roastbeef
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til ove eriksen   :  
Hej Ove

Vi har for nyligt lavet denne langtidsstegte roastbeef som vi synes passede rigtig godt, måske det er noget for dig også.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2014-04-27
Spørgsmål fra   :  kirsten larsen
Spørgsmål   :  risengrød i ultrapro
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til kirsten larsen   :  
Hej Kirsten

ultrapro lyder som noget topperware, og det her jeg ingen erfaring med.

Beklager meget
Per




2014-04-18
Spørgsmål fra   :  Anna-Kathrine Thude
Spørgsmål   :  spinattærte
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Anna-Kathrine Thude   :  
Hej Anna-Kathrine

Hermed en opskrift på spinattærte, som jeg håber du vil synes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2014-04-17
Spørgsmål fra   :  birgit thomas
Spørgsmål   :  kærnmælksgrød
I opskriften indgår bl.a   :  kærnmælk
Bemærkninger   :  


Svar til birgit thomas   :  
Hej Birgit

Jeg hgar fundet en opskrift frem her som jeg håber du vil synes om.


Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2014-04-14
Spørgsmål fra   :  willi velschow
Spørgsmål   :  Grydebrød
I opskriften indgår bl.a   :  5 g økologisk gær 0,5 l vand 1 spiseske ekstra jomfruolivenolie 2 spiseske akaciehonning 650 hvedemel :Tipo"00" 1 spiseske havsalt
Bemærkninger   :  
dejen skal hæve i 18 timer. Jerngryde med låg 30 minutter i ovn på 250 grader. Dejen hældes i den varme gryde og sættes i ovnen 30 minutter Fjern låget og skru ned til 230 grader i 15 minutter. Brødet hviler i 2 timer før det skæres! Når jeg fordobler det hele hvorlang tid er bagetiden Så? Min datter vil gerne have graskarkerner hvad kan brødet bære100 eller 200 gram ? Tak PS Opskriften er fra Anne Sofie Espersen mfra tv

Svar til willi velschow   :  
Hej Willi

Jeg har svært ved at sige en tid hvis du dobler op, men jeg tænker også om brødet kan nå at blive bagt inden at skorpen bliver sort, så hvis du vil prøve med dobbelt portion, så prøv at kig til brødet hvor lang tid det kan klare, altså skorpen, men tiden skal maks dobles.

ANg græskarkerner så ville jeg prøve med lidt til en start, evt. de 100 gram du skriver så kan du jo altid putte flere i næste gang.

Men jeg vil mene at du skal tage et forsøg af gangen.

Med venlig hilsen
Per




2014-04-13
Spørgsmål fra   :  Birgit Lauritsen
Spørgsmål   :  culottesteg
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
hvis jeg vil stege en culottesteg med "tidsintervaller", hvordan er så intervallerne for ude og inde i ovnen ? Stegen vejer 1800 g. Mvh. Birgit.

Svar til Birgit Lauritsen   :  
Hej Birgit

Er ikke meget øvet i intervalstegning men ca. 20 min i ovnen, så ud og hvile i 20, så ind igen i 20, ud i 20, og til slut ind til den når 56-57 grader C, hvorefter den skal ud og hvile i ca. 45 minutter pakket ind i stanniol

Ovnen skal være ca. 180 grader C

Med venlig hilsen
Per




2014-04-07
Spørgsmål fra   :  Anne-Lise Rahbek
Spørgsmål   :  Marinerede gulerødder med hvidløg
I opskriften indgår bl.a   :  Marinerede gulerødder med hvidløg brugt som snacks. Fået bl.a. I Spanienæ
Bemærkninger   :  


Svar til Anne-Lise Rahbek   :  
Hej Anne-Lise

Jeg kender ikke denne ret, tænker hvordan de gulerøder er, er det hele, halve strimler eller revet, og er de kogte eller rå?

Man kunne jo godt skrælle gulerødder og vende dem i en olivenolie tilsat presset hvidløg og evt. friske krydderurter.

Med venlig hilsen
Per




Se spørgsmålene for januar 2014

Se spørgsmålene for februar 2014

Se spørgsmålene for marts 2014

Se spørgsmålene for april 2014

Se spørgsmålene for maj 2014

Se spørgsmålene for juni 2014

Se spørgsmålene for juli 2014

Se spørgsmålene for august 2014

Se spørgsmålene for september 2014

Se spørgsmålene for oktober 2014

Se spørgsmålene for november 2014

Se spørgsmålene for december 2014