Kertemindetorsk / Jødetorsk
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Torsken renses, skylles og tørres. Et lag torsk lægges i bunden af en gryde. Herover lægges et lag løgskiver.
Der drysses godt med karrey og smørklatter lægges ovenpå. Således fortsætter man, til man ikke har mere fisk Der lægges låg over gryden, og fisken simrer, til den er klar til servering 20-25 minutter.
|
|
Opskriften er vist 39864 gange,
og udskrevet 484 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer fra en gammel fiskerkone. - 2017-01-12 15:05:58 brug et rundt tertefad,skær to porer i tynde ringe,læg dem på fadet,ovenpå lægges torsken i skiver lidt salt, lav en sovs af en pose bearnaisepulver,hæld over torsken. ind i microovnen ved fuld styrke ca 12 minutter----kan også bruges til rødspætte file--- Jytte Nielsen - 2012-01-16 11:34:10 Det er bedre at lave retten i et ildfast fad og bag den i ovnen Per - 2012-01-13 18:25:48 Fisken afgiver rigelig væde til at den ikke brænder på, men den skal ikke startes ved knaldhård varme. Bodil ,Kbvhn - 2010-09-16 20:18:02 God ret. Grydens sider og bund bør smøres med olie. Mere end to lag fisk vil medføre plukfisk i bunden og rå fisk på toppen. Anni - 2007-06-05 18:46:20 Brænder det ikke på, når der ingen væde er ved. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne