Engelsk ingefærmarmelade
Hovedingrediens : Krydderurter - Ingefær Oprindelsesland : England Indsendt : Red : |
|
|
Rabarberstilkene vaskes, snittes i centimeterlange stykker, drysses med sukker og stilles lunt 1-2 timer eller koldt 1 nat. Hel ingefær pakkes i gaze og lægges i gryden. Rabarber, sukker og ingefær koges 15 min. under jævnlig omrøring. Syltet ingefær kan købes i glas. Frugten skæres i småstykker og blandes i marmeladen sammen med lidt af lagen. Melatin og 2 spsk. ekstra sukker blandes godt og drysses i. Marmeladen koges kraftigt igennem i 2 min., posen med ingefær fjernes og der skummes, fyldes på glas og lukkes.
|
|
Opskriften er vist 34241 gange,
og udskrevet 360 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (15 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-12-03 11:33:10 Rabarberkompot med ingefær er da ikke ingefærmarmelade... Hvorfor iøvrigt er bruge syltet ingefær når man laver marmelade. Bruger man så også syltet jordbær til jordbærmarmelade?? Nej vel. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne