Laksefarseret rødtungefilet med spinat og rodfrugtsauté
Hovedingrediens : FladFisk - Rødtunge Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Laksefars:
Laksekødet blendes i foodprocessor med salt og peber, tilsættes æg og fløde i en tynde stråle, til farsen er blevet glat og blank. Løft låget et par gange på blenderen og rør rundt. Rødtunge: Rødtungefileterne (dobbeltfileter) påsmøres laksefarsen og rulles sammen. Rullerne krydres med salt og peber. Dampes i hvidvin i ca. 10 minutter. Rodfrugter: Rodfrugterne renses og skylles. Skæres i strimler og koges møre, men stadig sprøde i lys bouillon og lidt smør. Spinat: Spinaten ribbes og skylles godt. Blancheres i kogende saltet vand og tages op. Lægges i koldt vand med isterninger for at holde farven. Vandet hældes fra og spinaten afdryppes godt. Steges på pande i smør. Estragonsauce: Løgene hakkes fint og sauteres blanke i lidt af smørret. De finthakkede estragonblade kommes på sammen med væde fra de dampede rødtunger. Saucen koges godt igennem og fløden tilsættes. Koges yderligere 5 minutter. Til sidst piskes koldt smør i saucen. På flad tallerken lægges rodfrugter, spinat og ovenpå fisken. Saucen lægges omkring fisken eller serveres ved siden af. |
|
Opskriften er vist 27388 gange,
og udskrevet 742 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne