Hjemmelavet tortilla pandekager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Ingredienserne blandes og deles i 4 portioner.
Rulles ud til meget tynde pandekager. Steges på en tør pande til de er gyldne. |
|
Opskriften er vist 146661 gange,
og udskrevet 1695 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (56 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-03-06 09:21:25 Dobbelt portion, så passer det med 4 stk til en almindelig pande, svarende til dem man køber i butikkerne. De skal virkelig rulles tyndt ud, men så smager de tilgængæld også meget bedre end dem man køber i butikkerne. Ingen eddikesmag. anonym - 2012-03-12 16:37:25 Hvis man folder dem som butterdej bliver de luftige og bløde. Tilsæt krydderier som peber, chili, paprika osv. mellem lagene, det giver dem et pift. Erstat noget af melet med majsmel, det gør at de smager af mere og er runde i konsistensens selv om de er tørre. Skal heller ikke steges i fedtstof. anonym - 2011-12-07 16:57:35 Ægte mexicanske tortillas er halv størrelse af dem vi køber i butikkerne. De store vi køber i butikkerne stammer fra amerikanernes fortolkning af mexicansk mad. Winnie - 2011-12-04 18:08:31 Jeg lavede 4 dobbelt portion og kunne ikke få mere end 8 pandekager ud af den portion... anonym - 2011-10-21 13:29:24 kan man godt få en opskrift på fyld til dem??? anonym - 2011-10-21 13:28:52 Hvad med fyld?? Per - 2011-05-28 19:40:55 Vi brugte tørgær, og som det kan ses blev de ok. Men lidt små i forhold til købe nogen, måske kun halv størrelse. Berit - 2011-01-09 19:36:33 Ups jeg er ikke sikker på det med tærgæren, måske skal det hæve alligevel. Berit - 2011-01-09 19:34:46 Jeg har ikke selv prøvet, men da det er tør gær, så tror jeg ikke, at det skal hæve. anonym - 2010-02-15 17:55:00 Skal dejen hæve, før man steger dem? anonym - 2009-10-19 14:41:53 deles i 4 portioner. Altså der bliver 4 pandekager anonym - 2009-05-13 17:35:16 hvor mange er opskriften til.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne