Hirsepandekager med appelsinfyld

Hirsepandekager med appelsinfyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Varm DessertRet : Varm Dessert - Pandekager

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Hirse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.hvedemel
50 g.hirseflager
0.5 tsk.sukker
0.25 tsk.salt
3 dl.mælk
3 æg
25 g.smeltet smør
 
 smør/olie til stegning
 
 Fyld:
200 g.hytteost
1 spsk.flydende honning
2 appelsiner
25 g.nødder
 
Opskrift:
Mel, hirseflager, sukker, salt og mælk piskes sammen. Æg og smør piskes i. Panden varmes godt op, lidt fedtstof kommes på til den første pandekage. Lidt dej hældes på, og panden drejes, så dejen fordeles. Bages ved jævn varme ca. 2 minutter på hver side.

Fyld:
Hytteost og honning røres sammen. Appelsinerne pilles og skæres i terninger, nødderne hakkes. Appelsiner og nødder røres i hytteosten. Pandekagerne serveres varme med fyldet.





karakterer:
Opskriften er vist 23329 gange,
og udskrevet 299 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-04-26 13:53:32
Det smager bare super godt, og jeg glæder mig til at vi skal prøve den igen. Jeg tilførte også lidt kanel det gjorde den bare endnu bedre